Mijn zomer 2017 wishlist

Misschien ben ik wat voorbarig met deze blog, maar door de goede weersvoorspellingen aankomende dagen, heb ik de zomer aardig in mijn bol. Ik heb zin in de zomer en daarom heb ik een wishlist gemaakt voor aankomende zomer. Lezen jullie mee?

1. Watermeloen eten

Ik ben gek op fruit. In de zomer is er altijd heerlijk fruit, maar de watermeloen blijft altijd favoriet!

2. Zelf ijsjes maken

Ik heb laatst bij de Ikea ijsvormpjes gekocht. Ik heb veel zin om dit zelf uit te proberen en ijs te maken.

3. Leuke fietstochtjes maken

Eigenlijk is fietsen het hele jaar door leuk, maar in de zomer stap ik toch wat sneller op mijn fiets. Ik vind fietsen in de zomer altijd veel fijner dan hardlopen. Ik hoop dat mijn gezondheid het toelaat om komende tijd af en toe een leuke fietstocht te maken.

4. Leuke wandelingen

Ik vind het altijd leuk om ergens met mijn vriend samen naar toe te rijden, om daar lekker te wandelen. Wij wandelen best regelmatig, waardoor we onze omgeving door en door kennen. Ik kan er dan ook echt van genieten om ergens anders te wandelen en te genieten van bos, duinen of polderlandschap.

5. Meer fotograferen

Ik moet dat eigenlijk gewoon doen, maar het komt er maar niet van om mijn camera mee te nemen op stap. Iets met teveel hobby’s ofzo. Laatst wandelden mijn vriend en ik bij ons in de omgeving, toen we een hele mooie rood-zwarte vlinder zagen. Dat zijn nu net de momenten dat je een camera bij je moet hebben.

6. Beginnen met filmen

Het lijkt me zo leuk om ook op Youtube actief te zijn. Ik vind de stap ernaartoe best eng. Toch heb ik een heleboel leuke ideeën voor filmpjes aankomende zomer!

7. Veel water met citroen en limoen drinken

Ik heb iets nieuws gevonden. Ik drink nu tegenwoordig vaker water met een schijfje citroen of een schijfje limoen erin. Heerlijk vind ik dat. Het water krijgt hierdoor een heerlijke smaak en het is ook nog gezond ook. Zonder een schijfje fruit drink ik veel minder water en meer thee.

Wat staat er op jouw zomer wishlist?

26 Comments

 1. Leuke dingen allemaal om te doen Irene.
  Het meeste doe ik het hele jaar door al.
  Ik heb geen wensenlijst, ik doe het gewoon wanneer de gelegenheid zich voor doet. Ik ben een mens van impulsen.
  De laatste tijd heb ik nog weinig zin om iets te doen.
  Mijn camera “die in mijn telefoon zit” heb ik ook niet altijd bij me.
  Ik vergeet mijn telefoon vaak omdat ik het een onding vind.
  Misschien dat ik binnenkort eens een echte camera koop, hoef ik dat rare ding niet meer mee te nemen. 😉
  Have fun this summer. ☼

 2. Meer fotograferen staat ook op mijn lijstje! Ahhh en watermeloen, lekker wandelen… kijk er naar uit! Wat ik deze zomer ook wil doen is een keer naar de Hoge Veluwe en daar lekker fietsen. 🙂

 3. Jaaah… watermeloen! Zomer staat voor mij ook gelijk aan watermeloen eten. Lekker koud en super sappig. In Azië bestel ik vaak verse watermeloen sap. Heerlijk.

 4. Meer fotograferen, weer gaan hardlopen en meer genieten als de zon schijnt ipv dingen doen waarvan ik vind dat ik ze moet doen. Maar ook best even kunnen wachten.

  En natuurlijk genieten van mijn gewonnen e-bike

 5. Wij maken sinds kort ook zelf ijsjes, zo lekker! Gewoon peren tot pulp maken , wat appelsap erbij en in de vriezer!
  Ik moet ook meer water gaan drinken met citroen, zag laatst hoe je zelf een citroenboompje van pitten kon kweken. Dat ga ik deze zomer ook proberen!

  • Irene

   Dat klinkt echt heel lekker! Citroenboompje, daar moet ik ook eens naar kijken. Met een balkon op het zuiden, lukt dat misschien wel.

 6. Leuke ideeën en plannen! Water met citroen en limoen vind ik ook erg lekker. Ik neem het alleen wel altijd met een rietje omdat het niet zo heel goed is voor je tanden anders. Tof dat je ook YouTube video’s wil gaan maken!

 7. Wat een leuk lijstje met dingen die je wilt gaan doen! Meer fotograferen wil ik ook zeker gaan doen, alhoewel ik nu al vrij veel fotografeer. Oeps! En wandelingen in de zomer vind ik ook altijd zo fijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*