Mijn novembermaand

Het was rustig op Wijzermetirene afgelopen maand. Ik besloot minder te bloggen. Nog steeds weet ik nog niet hoe ik verder wil met deze blog. Maar alles op zijn tijd. Ik heb nu wel een leuk maandoverzicht voor jullie.

Zonder feestboek

Ik ben alweer even gestopt met Feestboek. En nog steeds vind ik het fijn. Ik weet inmiddels al niet meer wanneer ik voor het laatst heb ingelogd. Voor mijn gevoel heb ik al weken geen Feestboek. En ik mis het ook niet. Soms verbaas ik mezelf weleens over de invloed van Feestboek. Zo hebben wij hier van de gemeente een nieuwswebsites, waar je alleen maar een reactie onder de artikelen kunt plaatsen met een Feestboek account. Ik vind dat zo’n onzin. Maar ik ga daarvoor geen Feestboek nemen. Ik geniet van de rust en wie mij wil spreken, mailt, belt of twittert maar.

Weer aan het breien geslagen

Inmiddels ben ik weer bezig met een nieuw project voor breien. Ik ga nu wanten breien. Mijn ervaring is namelijk dat wanten warmer zijn dan handschoenen. Maar heel vaak als ik wanten zie, is het kindermaat. Nu ga ik ze proberen zelf te maken.

Meer tijd voor teksten

Ik merk dat ik meer tijd heb voor andere dingen. Ik zit veel minder doelloos op social media. Ik heb lekker wat teksten kunnen schrijven voor het tekstbureau. En dat is fijn, want dat brengt weer geld in het laatje.

Het verhaal van de wekker

Mijn vriend heeft een nieuwe wekker en besloot om zijn oude wekker op mijn nachtkastje te zetten. Want zijn oude wekker was toch mooier/beter dan mijn wekker. Nou dat heb ik geweten! Zijn oude wekker gaf voor mij veel te veel licht. Ik ben gewoon wat gevoelig voor prikkels en ik werd vaak wakker door de oude wekker van mijn vriend. Inmiddels staat gelukkig mijn oude wekker weer op mijn nachtkastje en kan ik weer heerlijk slapen.

Uitstapje naar de TOP in Zoetermeer

Wij zijn hier gek op TOP’s. Voor de goede orde. Een TOP is een Toeristisch Overstappunt. Hier kun je diverse wandel-en fietstochten maken. Wij waren al eerder in Zoetermeer geweest. Maar we vinden het nog steeds altijd fijn om daar te wandelen.

Hoe was jouw novembermaand?

6 Comments

  1. Tja feestboek, ik zit er vooral omdat ik anders niemand meer spreek. Feestboek is dus vooral een verslaving van andere en ik post er vooral links naar mijn blog. Ik vind twitter het leukst van allemaal omdat het actueel en snel is. Hoe mijn november maand was? Een beetje hetzelfde als mijn oktober maand, weinig aan. Alles is een beetje routine of automatische piloot. Maar ja dat krijg je als je 24/7 alleen bent. En december zal niet veel anders zijn met uitzondering van de 21ste want dan vier ik Yule “het Keltische lichtfeest”. En verder ben ik veel bezig met astrologie, astronomie en lekker eten.

  2. Mijn zoon heeft ook geen Facebook of andere social media. Hij vind dat echt niks. Plus dat Google eigenlijk alle informatie van je hebt. Ik vind het heel bijzonder dat hij daar nooit in meegegaan is.
    Ik lees ook niet meer iedere update, het kost mij gewoon veel te veel tijd. (en soms ook ergernis)
    Wat leuk dat je voor een tekstbureau schrijft! Lijkt mij best moeilijk, of valt dat wel mee?

  3. Ik vind dat zo belachelijk. Als ik alleen kan reageren via Facebook, doe ik dat niet eens. Dan kan je het niet eens gescheiden houden van je Facebook en ik houd er al helemaal niet van als ik een soort van ‘gedwongen’ word om mijn Facebook gegevens zo te moeten gebruiken. Als er geen andere optie is, dan klik ik ook gewoon weg.

  4. Wat fijn dat je volop aan het breien bent en nu ook wanten gaat maken! Vind het nog steeds superlief dat je een setje voor ons meisje hebt gebreid. Ik zit de laatste tijd heel weinig op social media, ik erger me alleen aan het gezeur van iedereen, en eerlijk gezegd mis ik het totaal niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*