De leukste kerstblogs op WijzermetIrene

Hoi! Leuk dat je weer kijkt op deze blog. Het is stil hier. Dat komt deels door mijn inspiratie en deels door mijn drukke leven. Maar daarover komt binnenkort nog een blog! Omdat overal waar ik kom al veel kerst is, dacht ik dat het leuk zou zijn om een overzicht te maken van mijn kerstblogs tot nu. Hier komen ze:

Creatief: Valt kerst vroeg dit jaar?

Kerst met Irene: Tips voor shoppen in december

Kerst met Irene: Maak je eigen kerstster

(Kerst)shopblog!

Kerst met Irene: 3 leuke kerstfilms die je moet zien

DIY: Kerstkaart maken met sneeuwvlokjes

Wel of niet kerstspullen kijken?

Wat vind jij de leukste kerstblog?

7 Comments

  1. Wat leuk gedaan! Zo heb je mooi een overzicht bij elkaar staan. Ik ben nog steeds niet toegekomen aan iets creatiefs… Het is echt het eind van het jaar, ik merk dan altijd dat ik veel vermoeider ben.
    Heb je dit jaar weer zelfgemaakte kaarten verstuurd? Dat blijven de leukste, veel leuker eigenlijk dan kant en klaar kaarten of via mail.

  2. Zoals je weet doe ik niet aan kerst maar vier ik Yule “ik hoop er dit weekend nog een blog over te schrijven”. Maar leuk “hoop ik voor jou” dat je het druk hebt en die inspiratie komt ook vanzelf wel weer. Ik wens je in ieder geval een mooi tijd toe. 🙏🏻

  3. Ik ben vooral benieuwd naar jouw drukte en hoe je leven is gevuld. Verder lees ik blogs, maar ben ik niet echt kertsblogs tegen gekomen. Of toch wel. Charel van foryourstyle schreef een artikel over hoe emotioneel ze altijd wordt tijdens de feestdagen. Daar wist ze mij wel mee te raken. Met kippenvel las ik haar artikel, zo mooi. Echt een aanrader dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*