Heimwee

Wat had ik toch grootste plannen met mijn blog.. Uiteindelijk is er nog niet zoveel veranderd. Een tijdje niet meer schrijven heeft mij meer dan goed gedaan, maar nu zo langzamerhand krijg ik heimwee. Heimwee naar de blogwereld, heimwee naar het gedachten op papier zetten en heimwee naar mijn eigen plekje op dit al zo grote web.

Waar heb ik al die tijd gezeten en wat heb ik gedaan?

Dat is een goede vraag! Ik heb veel gewerkt, maar ook zeker veel me-time genomen. Ik ben momenteel bezig om te leren programmeren. Zo kan ik de website nog mooier maken! Dus dat komt zeker nog!

En toch weer schrijven?

Jup! Het is altijd mijn droom geweest om te schrijven. Als kind van 8, schreef ik al de wildste verhalen op papier. Ik heb vaak andere dingen in mijn leven geprobeerd te doen, maar altijd bleef de drang om te schrijven. Ook nu weer, ik ben er maanden uit geweest en het begint toch weer te kriebelen. Mijn hoofd zit vol wilde plannen. Voor mij is schrijven een echte passie. Het voelt ook als dit hetgeen is wat ik sowieso in mijn leven moet gaan doen.

Er zijn een aantal blogs verdwenen?

Ja, ook dat klopt. Toen ik maanden eruit ging, had ik weer zo’n leuke impulsieve actie om een heel aantal blogs te verwijderen.. Achteraf natuurlijk niet zo slim, maar dat impulsieve hoort soms bij mij. Gelukkig heb ik wel een aantal blogs bewaard.

Frequentie?

Ik heb nog niet echt een plan, hoe vaak ik per week iets wil posten. Ik doe het gewoon op mijn gemak. Ik werk tenslotte ook nog gewoon.

Hoe gaat het met jullie?

*De eerste afbeelding komt van Pixabay.

6 Comments

 1. Leuk dat je weer even langs komt zeilen Irene. 😉
  Als ik jou was zou ik niets vastzetten maar gewoon iets posten wanneer daar ook echt de noodzaak voor is. Anders ga je gedwongen zitten schrijven en dat kan en mag nooit de bedoeling zijn. En zoals jezelf al zegt, je werkt ook nog en wilt me-time hebben dus gewoon als er iets uit je vingers vloeit en anders niet.
  Zo doe ik het ook en bij mij beland ook niet alles op mijn blog, soms alleen op FB waar alleen mijn vriendinnen het kunnen lezen.
  In ieder geval veel succes gewenst met alles wat je doet. 😘 🙏🏻

  • Irene

   Klopt is ook zo, maar ik heb genoeg ideeën en hoop ze dan ook binnenkort te kunnen opschrijven. Goed dat voor jou ook niets “moet”.

 2. Hi Irene, leuk dat je er weer bent! Bloggen is natuurlijk nooit een must en er gaat vaak hel veel tijd in zitten. Lekker je eigen tempo, dat is het belangrijkste.
  Ik merk dat ik vaak ook dingen erbij wil doen, zoals meer leren over fotoprogramma’s e.d en vaak komt het er niet van. Dan zit ik alweer een nieuw artikel te typen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*