Gedicht van de week 2018/2019: Taartvogels

Hallo, welkom!

Je bent weer terecht gekomen in een nieuwe reeks: Gedicht van de week. Ik heb nu van ruim een jaar gedichten staan. En nu vind ik het tijd voor een nieuwe reeks. Natuurlijk kun je oude gedichten altijd nog hier teruglezen.

Vandaag een gedicht over een hele rare droom over taartvogels. Het is wel eventjes geleden dat ik dit gedroomd heb. Benieuwd geworden? Lees dan vooral verder!

Liefs Irene

2 Comments

  1. Wat een gekke droom maar een mooi gedicht. Ik probeer dromen altijd te ontleden. Waarom droom ik dit, heeft het een betekenis?
    Jouw droom zou ik zien als iets vrolijks wat om je heen gebeurd waar je heel onrustig, bijna paniekerig van wordt. Maar vaak hebben dromen ook geen betekenis. Dan heb ik geen idee waar ik het naar kan terug leiden šŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*