Gedicht van de week: Ik

Tja dat klinkt egoïstisch hè? Ga ik het een beetje over mezelf hebben. Kan eigenlijk niet toch? Soms weet ik gewoon even niet wat ik met mezelf aanmoet. Klinkt dramatischer dan het is, maar ik ben dan even mezelf kwijt. Ik moet dan weer terug om te kijken waar ik mezelf ben kwijtgeraakt. Herken jij dit ook? Dan gaat dit gedicht niet alleen over mij, maar ook over jou!

Liefs Irene

7 Comments

 1. Ik snap het heel goed. Ik ben mezelf ook regelmatig kwijt. Soms kom ik thuis, en dan ben ik mezelf vergeten bij de supermarkt. Dat komt omdat ik dingen soms heel ‘mindless’ doe in plaats van mindful!

 2. Er is niets mis met het over jezelf hebben.
  Overigens, ik herken wat je schrijft.
  Heb soms ook geen idee wie of wat ik ben.
  Ik weet ook niet waarom ik hier ben dat is een zoektocht die ik mijn hele leven al volhoud. En inmiddels zijn mijn meeste passies ook wel zo’n beetje verdwenen.
  Ik denk dat het ook niet zo belangrijk is wie je bent maar wat je voor je mede mens betekend. Maak er een mooie dag van Irene in de zon of ga lekker naar het bos en verbind je met moeder natuur. 😉

 3. Ik ken het gevoel. Jij gaat jezelf vinden, ooit. En daar is geduld en zelf liefde voor nodig. Egoïstisch is dit al helemaal niet. Ik is de basis van alles. Als je je ik hebt gevonden, ben je vrij en kun je alles!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*