DIY: Zelf kaarten maken met Washi tape en cadeaupapier

Hallllllooooo, het is weer vrijdag! Gisteren had ik ook al een filmpje gemaakt en  beloofde ik ook dat er vandaag weer een nieuwe video zou komen met iets creatiefs. Ik maak al heel lang kaarten, maar ik maakte ze nog niet eerder met Washi tape en cadeaupapier. Kijk je gezellig mee?

 

17 Comments

  1. Goedemorgen Irene, leuke video en lekker creatief bezig.
    Heb het vroeger ook zo gedaan al bewerkte ik de kaarten soms iets verder door als alles erop zat nog wat leuke vormen erin te knippen langs de randen. 😉

  2. Good morning! Super cool! :)) Thank you for this ideas and the inspiration! Have a nice day and best wishes from hotel vent 😉 yours, Lena <3

  3. Leuk bedacht! Ik maak zelf eigenlijk nooit mijn eigen kaarten, maar ik moet ook bekennen dat ik behalve met kerst eigenlijk alleen naar mijn familie in Canada kaartjes stuur voor verjaardagen, dus heel vaak stuur ik geen kaarten meer.

    • Irene

      Dankjewel! Logisch dat je ze dan ook niet zelf maakt. Het is misschien ook leuk om naar Canada een Nederlandse kaart te sturen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*