DIY: Maak zelf een regenboog Mondriaan

Hallo allemaal,

Wat leuk dat jullie weer zijn aanbeland op mijn blog. Ik vond het wel weer tijd voor een leuke DIY. Maar ik wilde graag ook weer een keertje meedoen met de Crea-cross. Dus daarom combineer ik deze dingen graag. Het thema van de Crea-cross is deze week: regenboog. Ik heb gekozen om een regenboog Mondriaan te maken.

Uhm Mondriaan? Wat? Voor veel mensen klinkt Mondriaan heel bekend, maar ze weten niet meer zo goed wat hij ook alweer schilderde. Hieronder een foto:

Mondriaan maakte altijd gebruik van de kleuren rood, geel, blauw, wit en zwart. Ik heb echter gekozen voor alle kleuren van de regenboog. Ben je benieuwd of wil je het ook proberen? Kijk dan even naar dit filmpje!

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*